Arta in percepția mea

Ce este arta pentru mine și ce rol cred ca are ea in viața mea?

Ei bine… știu ca arta are ramurile ei și a existat din totdeauna . Arta exista in diferite forme de la arta plastica (arhitectura,pictura,sculptura,grafica) ,arta dramatica(teatru,dans,cinematografie),arta muzicala și pana la literatura(epică, lirica,etc).

Cu timpul arta a primit diferite definiții cum ar fi ” arta este tot ceea ce ai in suflet și in minte ” sau ” tot ceea ce poți transmite celor din jur intr-o forma elaborata” , alții spunând ca ,”arta este o latura a omenirii „. Da și eu cred asta , arta este „cea mai profunda expresie a creativității”. Fiecare om își transmite prin ea tot ceea ce simte și nu are curajul sau nu poate transmite prin cuvinte.

Am ales sa scriu despre acest subiect și încerc sa îl dezvolt puțin deoarece pe mine ma pasionează foarte mult arta de toate felurile și tot timpul mi-a placut sa îmi arat sentimentele prin ea. Încurajez lumea sa lase tehnologia și sa prefere sa iasă in natura cu un bloc de desen și sa își expusă imaginația , sa prefere sa mearga la un recital sau la o piesa de teatru .

O zi buna va doresc !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s