Recenzia cărții „27 de pași”

       Am ales sa scriu despre acesta carte care este o carte scrisa de Tibi Useriu , un roman care a trecut prin multe si a avut o viata partial palpitanta si isi povesteste intamplarile ,trairile si sentimentele dorind sa le impartaseasca cu noi .

     Deobicei se face la fiecare recenzie cate un mic rezumat dar eu doresc sa va incurajez sa o cititi daca va place sa aflati vietiile altora , sa aflati cum trec altii peste multe greutati , cum infrunta durerea si singuratatea . Omul acesta Tibi Useriu a trecut prin multe greutati alte vietii dar intr-un final si-a gasit drumul cel bun si este o poveste de viata interesanta pentru ca nu multor-a dintre noi li se poate intampla astfel de lucruri .

   Va indemn sa o cititi cu rabdare , sa ii descoperiti partile bune si sper sa va impresioneze macar putin din cat m-a impresionat pe mine . Daca nu sunteti siguri ca vreti sau nu sa o cititi , intrati pe google cauta-ti Tibi Useriu si cititi putin din povestea lui apoi sunt sigura ca o sa cititi si cartea .

              Astept comentarii daca ati citit si v-a placut cartea .

             „Viața noastră e conectată cu lumea în care ne mișcăm așa cum nervura ultimei frunze care tremură în vârful unui copac se leagă, în mod misterios, de ultimul fir de rădăcină, subțire ca o ață, înfipt undeva în întunericul pământului. (…) Prin ele trece același sânge, fiindcă lumea e, de fapt, un copac.”-27 DE PASI/Tibi Ușeriu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s