Oglinda familiei

Acest articol l-am scris tot eu dar pe alt blog de al meu . Am vrut  sa il fac cunoscut si il acest blog. Sper sa va placa. Va asigur ca e scris de mine.

Să spunem că e o adunare de familie cu bunici, nepoți, strănepoți. În fața voastră se pune o oglindă foarte mare. Fiecare dintre voi fiind puşi să vă caracterizați unul pe celălalt şi să spuneți un moment, o amintire în care ați fost toți împreună. Nu contează dacă e o amintire tristă sau veselă, contează să aveți o amintire împreună.

Fiecare veți merge în fața oglinzii cu spatele la familia voastră si uitându-vă la voi în timp ce vorbiți! Veți fi întrebați ” Care este persoana preferată din familia voastră?” şi unii chiar vor răspunde. Să spunem că tuturor le-a placut de o persoană în special, iar o singură persoană nu a fost pomenită deloc. Acea personă când venise rândul ei nu spusese niciun nume. De ce? Fiind că ea îi iubea pe țoți şi şi-a dat seama că pentru ea toți sunt foarte importanți şi nu dorea să facă vreo discriminare mai ales fiind familia ei!

Am dorit să fac o povestire imaginară în care să vă spun că toată lumea are o persoană preferată sau nu în familia lui şi sunt sigură că de fapt îi iubeste foarte mult pe toți, dar deobicei suntem luați prin surprindere cu tot felul de întrebări şi ne grăbim să răspundem conştientizând abia după că am greşit. Acea poveste are final, dar aş dori să îl deduceți dumneavoastră . Acesta este sfatul meu :VIAȚA E SCURTĂ, PREȚUIȚI-VĂ FAMILIA, E SINGURA CARE VĂ VA FI ALĂTURI LA BINE ŞI LA GREU!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s