Purā inspirație

    Am luat o foaie, un creion si ascultând o melodie relaxantă mi-am lăsat imaginația să curgă cum dorește ea . E un moment in care simt ca totul a dispărut , sunt doar eu , un om simplu  care nu își imaginează ce va face cu viața lui.

    Sunt o persoană luptătoare , creativă, cu capul în nori uneori ,dar tot încercând să dau sens vieții mele , uneori imaginandu-ma atât de mică încât orice as face totul e mai presus decât mine .

    Imi imaginez un TOT , nu ii dau un nume , nu stiu ce e ,o ființă,o frică, o fantomă sau ceva supranatural , dar mi-l imaginez însemnând ceva foarte mare si frumos, ca o putere. Suntem inconjurați de atâtea lucruri minunate iar eu cred ca acest TOT este mare in comparație cu noi.

    M-am intrebat oare de ce cred ca  e asa neimaginabil acest lucru.. dar nu am găsit niciodată raspunsul. Acest TOT pe care fiecare și.l imaginează cum dorește ne înconjoară și tot ce contează. E ceea ce ești cu adevarat sau vei fi cu adevarat , adevaratul tau sens in acest ‘TOT’ . 

   Nici nu ne putem imagina cat de mici suntem in comparație cu tot ceea ce ne înconjoară, dar ne putem permite sa ne imaginăm ,creându-ne visul aproape perfect..

 

” Cu cât încercăm mai mult sa trăim in lumea cuvintelor, cu atât mai mult ne simțim izolaţi și singuri, cu atât mai mult bucuria şi dinamismul lucrurilor sunt schimbate doar pecertitudine și securitate. Pe de altă parte, cu cât suntem forţaţi mai mult să admitem că trăim în lumea reală, cu atât mai mult ne simțim ignoranţi, incerţi și nesiguri, cu privire la TOT „.-Alan Watts

Reclame

Un gând despre „Purā inspirație

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s